Een springtouw app voor snelle resultaten

Een springtouw app voor snelle resultaten

Je haalt een springtouw in huis, de springmat ligt klaar en je schoenen zijn binnen. En nu? Hoe begin je met het bouwen van een gezonde springtouw routine? Een routine die je makkelijk in je dagelijks leven verwerkt én lang genoeg volhoud. Om het proces van starten met springtouwen makkelijker te maken, hebben wij een springtouw app ontwikkeld die beginnende én ervaren jumpers helpt om het beste uit zichzelf te halen. Zo is het voor jou eenvoudiger om een routine te bouwen op een veilige manier óf je skills naar een hoger niveau te tillen. 

knie- en gewrichtspijn voorkomen tijdens het touwtje springen

Stap 1: haal een springtouw in huis

Door een springtouw in huis te halen kun je snel en eenvoudig beginnen met springen. Je voorkomt blessures door altijd met een warming-up van ongeveer 5 minuten te beginnen. Het is ook slim om een springmat en een paar stevige schoenen in huis te halen voordat je begint met springen. Heb je nog geen springtouw in huis? Kies dan voor één van onze modellen of probeer verschillende touwen uit en haal een bundle in huis.  

Stap 2: download onze springtouw app

Elke klant krijgt gratis toegang tot de Elevate SHRED Workout App. De app is niet alleen ontworpen om je te helpen met het verbeteren van je springtouw skills. Het brengt mensen uit alle hoeken van de wereld samen, want samen bereik je meer. Dit is waarom je vandaag moet beginnen met het opbouwen van een springtouw routine met de Elevate Rope community.

Over de voordelen van een jump rope routine

Allereerst wil je natuurlijk weten wat de grootste voordelen van een springtouw routine zijn. Naast het feit dat je er snel mee kunt beginnen vanuit het comfort van je eigen woning, is het ook mogelijk om met een korte work-out een flinke verandering te maken. Met onze app krijg je toegang tot maaltijdplannen en werk je aan kracht, flexibiliteit en een betere conditie. Het is bovendien mogelijk om HIIT trainingen te volgen. Dit zijn de grootste voordelen van een jump rope routine op een rij:

  • Je kunt veel calorieën verbranden in een korte periode: per minuut verbrand je gemiddeld 0,14 calorieën per kilo. 
  • Met springtouwen pak je alle spiergroepen in het lichaam aan: benen, billen, buik, rug én armen. 
  • Je werkt actief aan het verbeteren van je coördinatie en uithoudingsvermogen. 
  • Springtouwen versterkt de spieren en botten. 
  • Je kunt op elk moment en op elke plek een springtouw sessie uitvoeren. 

Grootse resultaten bereik je samen met anderen

Wij geloven dat je grootste resultaten kunt bereiken als je van anderen leert en samen met anderen geïnspireerd kan raken. Daarom draait het bij Elevate Rope niet alleen om de work-out zelf, maar ook om verbinding met anderen. Op die manier kunnen springers op elk niveau van elkaar leren en is het bovendien makkelijker om een dagelijkse routine vol te houden. 

 

Genoeg rust tussen work-outs in

Ga je het avontuur aan en download je onze app? Dan vertellen wij je precies wat je wanneer moet doen, zodat je je lichaam niet overbelast. De app helpt je om stap voor stap een routine op te bouwen waar je nog lang van kunt profiteren. Benieuwd naar hoe onze app jou kan helpen met het bouwen van een routine? Of het verbeteren van je huidige jumpskills? Schaf nu een touw aan en ontvang gratis toegang tot onze springtouw app of vraag hier toegang aan als je al een springtouw in huis hebt! 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0