Geraldo Alken Zet De Sport Jump Rope Op De Nederlandse Kaart

Touwtjespringen als sport? The Elevate Family is de snelst groeiende jumprope community wereldwijd!

Sport, muziek en een gezonde levensstijl voor jong en oud.

AMSTERDAM De 29-jarige Geraldo Alken van Elevate Rope laat met de nieuwste Elevate Family compilatievideo zien hoe sterk de verbindingskracht en saamhorigheid binnen de sport touwtjespringen is. Met zijn springtouwbedrijf Elevate Rope vanuit Nederland bereikt hij duizenden mensen over de hele wereld die samen in beweging komen. Inmiddels is The Elevate Family een internationaal begrip én de snelst groeiende jumprope community van het moment.

Een community voor iedereen

The Elevate Family is het bewijs dat enkel een springtouw nodig is om jong en oud op weg te helpen naar een gezondere levensstijl. De ambassadeurs van Elevate Rope zijn veelal alledaagse mensen vanuit Nederland tot aan o.a. Indonesië, Canada en Australië die elkaar motiveren om de beste versie van zichzelf te worden. In de 20-minuten durende compilatievideo wordt de kracht van touwtjespringen duidelijk; de sport is bedoeld voor iedereen ongeacht ervaring, leeftijd, afkomst, religie of sociale status. The Elevate Family is een hechte community waarin discipline centraal staat, grenzen verlegd worden en levenslange vriendschappen ontstaan.

Bekijk nu de ‘Best of Jumprope 2022 – Catch it’ video:

De voordelen van touwtjespringen

Touwtjespringen is een van de meest effectieve cardio-workouts om met weinig inspanning geweldige resultaten te behalen. Het is een full-body oefening die het hele lichaam versterkt en waarmee er gemiddeld 1000 calorieën per uur verbrand kunnen worden. De voordelen van deze sport zijn eindeloos; het verbetert de coördinatie, motoriek en botdichtheid; zorgt voor een snellere gewichtsafname; stimuleert de geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het emotioneel welzijn.

Elevate Rope Nederland

Elevate Rope is ontstaan vanuit de passie van oprichter Geraldo Alken om mensen te helpen fitter te worden.

Geraldo Alken op De NOC*NSF Nationale Sportweek in Nieuwegein

‘Geraldo Alken op De NOC*NSF Nationale Sportweek in Nieuwegein’

“Touwtjespringen heeft mijn leven compleet veranderd, zowel fysiek als mentaal. The Elevate Family laat zien dat je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft én plezier hebt. Samen behalen we continu persoonlijke mijlpalen!”

Het bedrijf doet de belofte om de sport touwtjespringen op de kaart te zetten in Nederland. In mei lanceert Elevate Rope i.s.m. stichting Foxer Talent het eerste Jumprope Dance Project en volgt er een officiële Jumprope Meet-up in Amsterdam Zuidoost. De exacte tijd en datum volgt.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0